ProjectNotes APP kommer inom kort

Allt började när jag arbetade som arbetsledare för montage dörrar och fönster på ett storbygge i Stockholm. Flera gånger i veckan sprang jag runt i alla lägenheter som byggdes om och noterade anmärkningar eller sånt som inte var gjort. Det vart alltid så att man tog bilder som hamnade bland ens privata och noterade anteckningar med papper och penna, för att sedan sitta och sammanställa och klura ut vilken bild som var från vilken lägenhet. Jag hade även samma bekymmer när jag arbetade som fastighetsförvaltare på ett av Sveriges största fastighetsbolag, det kunde vara när man gjorde en underhålls eller avflytts-besiktning, ronderingar i fastigheterna eller om det var något som skulle åtgärdas.

Istället för att fortsätta gnälla över att det inte finns något enkelt verktyg där jag slipper organisera mina anteckningar i efterhand, att inte råka missa viktiga saker eller göra ett dubbelarbeta så väljer jag att skapa det verktyget och även dela med mig utav den till er.